• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Pekka Simojoen rakastetut ylistyslaulut ja rukous oman paikkakunnan puolesta. Näistä elementeistä syntyy Kristuspäivän ylistys- ja rukouskiertue. Luvassa on iloa, valoa ja toivoa sisältäviä kohtaamisia pyhän Jumalan kanssa. Ylistyskonsertti, jossa lauletaan yhdessä ja johon uskallat kutsua naapurisikin mukaan!

Musiikin lomassa kerrotaan Kristuspäivän ideasta, innostetaan ihmisiä rukoilemaan oman paikkakuntansa puolesta ja rukoillaan lyhyesti lähipaikkakuntien puolesta.

Kiertueen tuottavat Kristuspäivän taustajärjestöt Kansan Raamattuseura ja Hengen uudistus kirkossamme yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa. Konsertit ovat maksullisia, rukoustilaisuudet ilmaisia.

Kristuspäivän rukousilta

Ennen konserttia jokaisella paikkakunnalla alueen rukoilijat kokoontuvat yhteen unelmoimaan, miltä paikkakuntamme näyttäisi, jos Jumalan tahto tapahtuisi. Rukoilemme yhdessä tämän pohjalta yhteiskunnan eri osa-alueiden puolesta. Tilaisuus on yhteiskristillinen, ja sen kautta haluamme rohkaista rukoukseen Suomen, oman paikkakunnan sekä kirkkojen uudistumisen puolesta.

Kiertueaikataulu:

To 19.09. Jyväskylä 
* Klo 17 Rukousilta Rauhanyhdistyksen tiloissa (Hongikontie 1)
* Klo 19 Konsertti Taulumäen kirkossa

Pe 20.09. Vaasa
* Klo 17 Rukousilta Seurakuntakeskuksessa (Koulukatu 26-28)
* Klo 10 Konsertti Vaasan kirkossa

La 21.09. Oulu 
* Klo 17 Rukousilta Oulujoen pappilassa
* Klo 19 Konsertti Oulujoen kirkossa

Su 22.09. Kuopio
* Klo 15 Rukousilta Alavan kirkon alasalissa
* Klo 17 Konsertti Alavan kirkossa

To 26.09. Turku
* Klo 17 Rukousilta Mikaelin seurakuntakodilla
* Klo 19 Konsertti Mikaelinkirkossa

Pe 27.09. Helsinki
* Klo 17 Rukousilta HUOM! Paikka muuttunut: Kallion seurakuntasali Siltasaarenkatu 28
* Klo 19 Konsertti Kallion kirkossa

La 28.09. Lahti
* Klo 17 Rukousilta Keski-Lahden seurakuntasalissa (Kirkkokatu 5)
* Klo 19 Konsertti Ristinkirkossa

29.09. Kangasala
​* Klo 15 Rukousilta Kirkonkylän seurakuntakodilla
* Klo 17 Konsertti Kangasalan kirkossa

Ti 08.10. Rovaniemi
* Klo 17 Rukousilta seurakuntakodilla
* Klo 19 Konsertti kirkossa

Rukousillan kesto noin 1 t 15 min
Konsertin kesto noin 2 t 15 min.

Lisätietoa ja konserttiliput

Tulevaisuuden seurakuntalainen -valmennus

Useimmilla kiertuepaikkakunnilla on seurakuntien työntekijöille ja vapaaehtoisille tarkoitettu valmennustapaaminen teemalla "Tulevaisuuden seurakuntalainen". Valmennuksessa pohditaan, miten seurakuntatyö tulee muuttumaan ja miten saamme seurakuntalaiset syttymään. Mukana valmennuksessa ovat Hengen uudistuksen toiminnanjohtaja Timo Pöyhönen ja KRS:n kouluttaja Virpi Nyman.

Valmennusten paikat ja ajat:

* Vaasa 20.9. klo 14-16, Seurakuntakeskus (Koulukatu 26-28)
* Oulu 21.9. klo 14-16, Tuiran kirkko
* Kuopio 22.9. klo 12:30-14:30, Alavan kirkon alasali
* Turku 26.9. klo 14-16, Mikaelin srk-koti
* Helsinki 27.9. klo 14-16, srk-sali, Kallio
* Lahti 28.9. klo 14-16, srk-sali (kirkkokatu 5)
* Kangasala 29.9. klo 12:30-14:30, Seurahuone (Myllystenpohjantie 2)
* Rovaniemi 8.10. klo 10-12, Seurakuntakeskus

Valmennuksiin pitää ilmoittautua etukäteen viikkoa ennen tarjoilun ja järjestelyiden vuoksi.
Ilmoittaudu tästä linkistä:  ILMOITTAUDU

 

Häikäisevän kirkas – Kristuspäivän ylistys- ja rukouskiertue syksyllä 2019

 

Tukea, ideoita, koulutusta

Hengen uudistus ry

Yhdistys ja vapaaehtoisverkosto, jonka näkynä on tukea ja rakentaa Pyhän Hengen voimassa eläviä yhteisöjä ja lähettää niiden jäseniä maailmaan.  www.hengenuudistus.fi

 

Spirit

Hengen uudistuksen Spirit-yhteisöverkosto tarjoaa yhteyttä, valmennuksia ja tukea yhteisöllisen, opetuslapseuttavan ja ulospäin suuntautuvan seurakunnan rakentamiseen yli seurakuntarajojen. (Tule sellaisena kuin olet -koulutus, hengellinen kasvupolku, yhteisövalmennukset, nettiopetukset) spirit.fi

L10T / Kansan Raamattuseura (KRS)

Luterilainen evankelioimis- ja palvelujärjestö, jonka koulutuspalvelut järjestää rukoustapahtumia sekä koulutusta ja apua seurakunnan rukoustoiminnan elävöittämiseen aiheina mm. armolahjat, seurakunta, ihmisten kohtaaminen ja kristityn elämäntapa L10T-mallin avulla (L10T.fi.) krskoulutus.fi

Rukouksen talot

Kaikille avoimia paikkoja ja seurakuntien toimintatapoja, jotka rohkaisevat yhteiseen rukoukseen yksin tai esirukoilijan kanssa. Rukouksen taloja on Suomessa yli kymmenellä paikkakunnalla. Lisätietoa ja yhdyshenkilöt löytyvät Kansan Raamattuseuran nettisivuilta.

Sana-lehden esirukouspalsta. Voit lähettää rukousaiheesi Rukoilkaa puolestani -palstalle sähköpostilla toimitus@sana.fi (aiheeksi Rukouspyyntö) tai kirjeitse Sana-lehti, Siltasaarenkatu 28 D, 1 krs, 00530 Helsinki.

Vivamon rukouspalvelu

Voit jättää rukousaiheesi sähköpostitse rukouspalvelu@sana.fi, kirjeitse Vivamo/Rukouspalvelu, Vivamontie 2, 08200 LOHJA tai soittaa puhelinpäivystykseen 0400 979 776 tiistaisin klo 9.30-11.30 sekä klo 17-18.

Kansallinen rukousliikkeiden verkosto (KRV)

on vapaamuotoinen 1998 perustettu yhdysverkosto, joka keskittyy jakamaan verkkosivuillaan tietoa rukouksesta, kansallisesti tärkeitä rukousaiheita ja olemaan Suomalaisen rukouksen linkki kansainvälisiin rukousliikkeisiin. rukousverkosto.fi

Petrus församling

LCSUOMI Learning Community -yhteisövalmennus seurakuntayhteisöjen johtajille ja tiimien vetäjille. petrusforsamling.net

My Friends -valmennus

Valmentaa tavallisia Jeesuksen seuraajia elämään uskoaan luontevasti todeksi ei-uskovien ystäviensä parissa ja auttaa heitä rakastumaan Jeesukseen. Yhteistyössä SEKL ja Opiskelijoiden lähetysliitto. myfriends.fi

Evankeliointi elämäntapana -kurssit

Kouluttaa seurakuntien työntekijöitä ja vastuunkantajia varustamaan seurakuntalaisiaan arjessa tapahtuvaan ystävyysevankeliointiin. Yhteistyössä Helluntaiherätyksen Hyvä Sanoma ry ja EE ry. Osa kansainvälistä Evangelism Explosion International -järjestöä. xee.fi

Domini Life

Nuorta sukupolvea varten on kehitetty nettiajan apuväline rukouselämään: Kristuspäivässä julkistettava Domini Life -sovellus. Monipuolinen, hyväntuulinen, rukoilevaa elämäntapaa vahvistava nettisovellus välittää mm. rukousaiheita, kristillisen median uutisvirtaa ja päivittäisiä raamatunjakeita.